MENU

Led verlichting

Led verlichting: het licht van de toekomst?

LED verlichting vervangt deze tegenwoordig steeds vaker de welbekende gloeilamp, halogeenlamp, spaarlamp of tl-buis. En dat is niet voor niets! KRS legt u uit waarom.

De gemiddelde LED-lamp is ongeveer even zuinig als een spaarlamp, maar naar verwachting zal het rendement nog verder verbeteren. Een groot voordeel van LED verlichting is dat deze veel langer meegaat dan bestaande lampen. Een LED-lamp gaat met gemak 100.000 uur mee, waar een spaarlamp er na gemiddeld 10.000 uur mee ophoudt (en een gloeilamp slechts 1.000 uur!). Ook kan LED verlichting eenvoudig gedimd worden, waarmee het ook een stuk geschikter is als sfeerverlichting.

Al met al heeft LED verlichting alle eigenschappen om de toonaangevende lichtbron van de toekomst te worden!

 

LED-buitenverlichting: eindeloos veel toepassingen

LED verlichting bent u vast al eens buiten tegen gekomen; met name als verlichting voor reclamepanelen of gebouwen wordt LED vaak als lichtbron gebruikt.

Er zijn echter nog veel meer manieren om LED verlichting buiten toe te passen! Zo is LED zeer geschikt voor het verlichten van tuinen, van straten en terreinen of zelfs als bouwlamp. Of u nou uw huis of tuin sfeervol wilt verlichten, goede verlichting voor buitenreclame zoekt of  op professionele wijze een grotere buitenruimte wilt verlichten: LED verlichting biedt een ideale oplossing die nog energiezuinig is ook. Mooi en dus ook nog eens goed voor het milieu!

 

Creëer sfeer met LED-binnenverlichting

Ook binnenshuis of op kantoor is LED verlichting een zeer energiezuinige oplossing die de binnenruimte  sfeervol verlicht. Naast losse LED-lampen en (inbouw-)spots, zijn er veel fraai vormgegeven LED-lampen verkrijgbaar voor binnenshuis gebruik. Doordat LED eenvoudig gedimd kan worden, is de verlichting altijd naar wens in te stellen.

Naast reguliere led verlichting van de binnenruimte biedt LED-binnenverlichting zeer leuke mogelijkheden voor bijvoorbeeld de verlichting van uw trap of vloer.  LED-strips creëren al helemaal een spectaculair effect. Het is zelfs mogelijk is om LED verlichting via Wi-Fi op afstand te bedienen met behulp van uw smartphone!

Kortom, bent u op zoek naar led verlichting van kwaliteit, neem dan een kijkje in de shop van KRS LED Concept.

  • géén afbeelding beschikbaar

    Led verlichting

    LED VERLICHTING: HET LICHT VAN DE TOEKOMST?LED verlichting vervangt deze tegenwoordig steeds vaker de welbekende gloeilamp, halogeenlamp, spaarlamp of tl-buis. En dat is niet voor niets! KRS legt u uit waarom.

    De gemiddelde…

© 2012 - 2019 KRS LED CONCEPT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie