MENU

LED BEDRIJFSVERLICHTING

Deze vervangen bevoorbeeld tl-verlichting door ledverlichting en hierdoor bespaart uw op 65% van uw energiekosten en onderhoud. De verlichting is een uiterst effectief element om werknemers in staat te stellen om op een productieve manier te werken en behoort tevens tot een werkomgeving die veilig is. Slechte verlichting leidt tot een lagere arbeidsproductiviteit, minder alertheid van werknemers en meer klachten de vermoeidheid van werknemers.

Van TL naar ledverlichting

In het verleden zijn veel bedrijfshallen verlicht door fluorescentielampen. Dit is de meest toegepaste technologie en techniek tot op heden. Grote nadelen van deze lichttechniek is het energieverbruik en levensduur van de fluorescentielampen. LED daarentegen is weer laag in energieverbruik en heeft een langere levensduur. Ook is ledverlichting positief op de gezondheid en de prijzen van de LED armaturen gaan jaarlijks naar beneden, waarbij de industrie ook massaal aan het omschakelen is naar energiezuinige LED armaturen. V

Voordelen LED bedrijfshalverlichting

· Gemiddelde energiebesparing en CO2-reductie van 65%; · Hogere besparing mogelijk met slimme verlichting/lichtmangementsysteem; · Besparing op onderhoud door lange levensduur; · Verbetering concentratie en productiviteit; · LED bevat geen schadelijke stoffen; · Verlaging ziekteverzuim. Veeleisende omgevingen vragen om solide oplossingen.

Ledverlichting is daarbij ideaal voor verlichten van uw werkomgeving.

LED Bedrijfshal verlichting

LED is gemaakt van robuuste materialen en zijn bestand tegen situaties, waarbij hevige trillingen plaatsvinden. LED is goed bestendigd tegen kou en ook beneden de 10 graden Celsius, terwijl de meeste armaturen een stuk minder warm worden dan bijvoorbeeld een TL-lamp. Dat maakt LED ook bij uitstek een goede toepassing in gekoelde ruimtes en vrieshuizen. KRSledconcept.be is een online webwinkel gericht op de verkoop van professionele ledverlichting voor particulieren en bedrijven. Wij hanteren hoge kwaliteitseisen die het bedrijfsleven stelt bij de verkoop van led bedrijfsverlichting voor industriële toepassingen. Voor meer informatie kunt u ons ook e-mailen. Wij hanteren de laagste prijsgarantie!

© 2012 - 2019 KRS LED CONCEPT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie