MENU
 • G9 LED 500 LUMEN 45W DIMBAAR WARM WIT
  G9 LED 500 LUMEN 45W DIMBAAR WARM WIT

  DE STERKSTE G9 LED ONLINE BESCHIKBAAR

  Dit G9 LED lampje kan je op de meeste toepasbaren plaatsen gebruiken. Let wel of dat de afmetingen groter zijn dan de standard G9 halogeentjes. Dit zijn 220V/230V volt steeklampjes met een…

 • G9 LED 500 LUMEN 45W DIMBAAR KOUD WIT
  G9 LED 500 LUMEN 45W DIMBAAR KOUD WIT

  DE STERKSTE G9 LED ONLINE BESCHIKBAAR

  Dit G9 LED lampje kan je op de meeste toepasbaren plaatsen gebruiken. Let wel of dat de afmetingen groter zijn dan de standard G9 halogeentjes. Dit zijn 220V/230V volt steeklampjes met een…

 • G9 LED 2W 3000K NIET DIMBAAR 20W
  G9 LED 2W 3000K NIET DIMBAAR 20W

  Dit klein G9 LED lampje kan je op de meeste toepasbaren plaatsen gebruiken. Dit zijn 220V volt steeklampjes met een laag vermogen van 2 watt.

  Deze G9 LED lampen zijn ontwikkeld voor zo goed mogelijk passend te maken in al de…

G9 LED lamp

LED G9 VERLICHTING

De juiste LED G9 verlichting in uw keuken, woonkamer, bedrijf, ... is om een aantal redenen belangrijk. Niet alleen kan de juiste verlichting uw werk plek veiliger maken maar bied ook nog eens het beste resultaat voor uw ogen. Deze LED G9 verlichting is uiterst energiezuinig en gebruikt tot 90% minder vermogen om dezelfde hoeveelheid licht te produceren dan een normale lamp. Dankzij de duurzame LED's die we gebruiken gaat deze nieuwe energiebesparende verlichting ook tot 5 keer langer mee dan traditionele verlichting.

LED G9 VERLICHTING BESTELLEN

De verlichting die wij aanbieden, wordt geleverd in een diverse selectie van LED lampen. LED G9 LAMPEN bestellen Een van de belangrijkste aspecten van een ontwerp is de verlichting. LED G9 verlichting word op vele aspecten toegepast en een goed verlichte ruimte is niet alleen mooier en aangenamer voor het oog, maar wordt ook functioneler en veiliger. Vaak zijn ruimtes, tafels en werkbladen zwak verlicht. Onze eenvoudig te gebruiken LED G9 verlichting en LED armaturen weerhouden dit probleem onmiddellijk, waardoor alle oppervlakken veel helderder, lichter en gemakkelijker te gebruiken zijn. Welke richting u ook kiest bij het beoordelen van het licht dat u inodig heeft, u kunt er zeker van zijn dat onze LED de ideale oplossing is. Meer vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

© 2012 - 2019 KRS LED CONCEPT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie